Skinite novo izdanje iMTM Records: Brotherhood Feat, Sara - "Marina"

iMTM Records predstavlja novo izdanje: iMTM Brotherhood Feat Sara -„Marina“ 

Pjesmu možete slušati i besplatno preuzeti OVDJE

​​Pjesma je usmjerena na plesne podije klubova i ljude koji vole da plešu kojima ovaj producentski tim poručuje da ih i u budućnosti očekuje još mnogo dobrih projekata. Pjesma je snimana i miksana u studiju iMTM Records.
iMTM Brotherhood je producentski tim koji ima za cilj jačati, razvijati novi žanr na domaćoj muzičkoj sceni i regionu. Njihov budući rad će suštinski biti prepoznatljiv po spoju sarkastičnih i smiješnih tekstova domaćeg govornog područja sa house, tech house, hip house, rap elementima i kombinaciji raznovrsnih plesnih ritmova. iMTM Brotherhood je projekat kolaboracije Dj-a i producenata iMTM-a (koji su završili školovanje) sa novim studentima drugih škola iMTM-a.
Ovaj projekat je realiziran u odjelu nove domaće produkcije iMTM Recods koja ima za cilj cilj jačanje domaće muzičko-teatarske scene edukovanim kadrovima i kvalitetnim muzičkim projektima.
Upis u školu muzičke produkcije i digitalnog dj-inga je otvoren. Školovanje traje minimalno jednu godinu s početkom u oktobru 2016.. Nakon završenog školovanja polaznici dobijaju certifikat instituta te postaju producent digitalnog doba. Prve prijave imaju prednost na ostvarivanje stipendija za koje je potrebno aplicirati i dogovoriti intervju. Polaznici uče komponovati na hit softverima: Ableton, Sony Acid, Pro tools i koristiti sve producentske -DJ sprave za live performing!

Kontakt:info@mtm.ba, 062559862, www.mtm.ba