iMTM drugi krug upisa u Voice Lab prvu profesionalnu školu pjevanja u BiH

iMTM započeo drugi krug upisa u Voice Lab prvu profesionalnu školu pjevanja u BiH. 

                                                                                                                                                                                                 SVI STUDENTI ĆE DOBITI AUDIO-VIDEO PROFESIONALNE SNIMKE U iMTM STUDIJU

Predmeti: Opersko pjevanje, Pop rock pjevanje, Voice studio, Osnovi muzičke teorije                                                                                                                                                          Cijena škole je 200 KM plus PDV mjesečno !
Sve infomacije na info@mtm.ba ili tel. 062559862

Opersko pjevanje: Prva specijalizirana škola solo pjevanja nudi naobrazbu koja obuhvata vokalnu tehniku i rad na operskom repertoaru a namijenjena je osobama uzrasta od 14 do 30 godina.

Pop-rock: predmet pjevanja nudi naobrazbu iz veoma popularnih muzičkih stilova kroz repertoar na koji obuhvata svjetski poznate hitove.

Voice Studio: je predmet praktičnog karaktera koji nudi naobrazbu iz tehnike snimanja vokala, studijskih pravila, analizu snimljenih projekata te sprema studente za buduću muzičku profesionalnu karijeru.

Polaznici Voice Laba će u svojim završnim projektima imati vlastite profesionalne snimke koji će ih Polaznici škole će pored osnovne tehnike operskog pjevanja, tehnike pop-rock pjevanja razvijati muzikalnost smisao za ljepotu tona i logičnost muzičke fraze, intonaciju i ritam, naučiti fraziranje i dikciju kao i scenski nastup odnosno kontakt sa publikom. Nastava će se odvijati u popodnevnim terminima prema dogovoru sa aplikantima. a kao sastavni dio nastavnog programa predviđena je i masterclass nastava iz predmeta Osnove muzičke teorije “solfeggio” za kandidate koji nemaju nikakvo muzičko predznanje. Predmet operskog solo pjevanja vodi solistica Narodnog pozorišta u Sarajevu mr. Melisa Hajrulahović. Voditeljica Pop-rock predmeta je mr. Alma Ferović u saradnji sa Anne-Marie Speed profesoricom sa Kraljevske muzičke akademije u Londonu i vokalnim trenerom na serijalu X-factor iz Velike Britanije. Predmet Voice Studio vode: Voditelj odjela Multimedija mr. Jasmin Ferović i glavni producent multimedije Tarik Ramić Osnove muzičke teorije vodi profesor sa Muzičke akadenije u Sarajevu Dino Rešidbegović Po završetku godišnjeg ciklusa predviđene su javne prezentacije a svim polaznicima biće uručen certifikat iMTM-a. Po dogovoru sa profesorom moguće je pohađati i dodatne privatne časove. Svi zainteresovani kandidati mogu aplicirati putem www.mtm.ba i online aplikacije a potom će biti pozvani na audiciju. Datum audicije će biti naknadno objavljen. Za sve polaznike škole bit će organizirane posjete predstavama u Narodnom pozorištu Sarajevo kao i drugim relevantim institucijama u BiH.

Meet The X Factor vocal coach Anne-Marie Speed